Skip to main content

oDesk Readiness Test Answers Latest(New)


oDesk Readiness Test Answers Latest(New):

This is a oDesk new Readiness Test. So now you start new skill test.

  Q01:   Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
    a.     Employer billed automatically each week        
    b.     How much to pay and when to pay is at the employer's discretion
    c.     Hours worked will show on your profile
    d.     Time-tracking required
    e.     Qualify for the oDesk payment guarantee
     Ans: b

    Q02:  Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
    a.     The oDesk fee is 10% of the employer's payment to oDesk     
    b.     oDesk is free to join
    c.     oDesk is free for contractors to apply and work on jobs
    d.     The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts 
    e.     All of the above
     Ans: d

   Q03:   The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
    a.     Screenshot of the active screen once per billing segment
    b.     Number of keystrokes
    c.     Number of mouse clicks
    d.     Memo entered by the contractor
    e.     All of the above     
     Ans: e   

    Q04:  Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
    a.     Hours in excess of the weekly limit will not be billed to the employer
    b.     You should discuss any need to work beyond your limit with your employer
    c.     The weekly limit can be changed by the contractor
    d.     The weekly limit can be changed by the employer
    e.     Hours in excess of the weekly limit are not guaranteed payment
     Ans: c

    Q04:  Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
    a.     The dispute process only applies to Hourly contracts  
    b.     If you fail to respond, oDesk will refund the employer and suspend your account
    c.     If you reject the dispute, oDesk specialists will review your Work Diary and
                         evaluate it against the criteria of the payment guarantee
    d.     Disputed hours ruled in the employers favor are refunded
    e.     All of the above
     Ans: e

    Q05:   Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
    a.     Allows employers to see when and what their contractors are working on
    b.     Enables automatic billing for hourly contracts
    c.     The oDesk Team application auto-tracks time which can be reviewed in the Work Diary
    d.     Manual time can be added, but isn't guaranteed payment
    e.   All of the above 
     Ans: e 
    
   Q06:   What happens when a contract ends? 
    a.     You lose access to the Work Diary      
    b.     Both users can leave feedback
    c.     The feedback system is double blind, so your employer cannot see the feedback you
                 left them until after they have left feedback for you
    d.     Hours will be billed (and disputes may be filed) according to the usual weekly payment schedule
    e.      All of the above 
     Ans: e  
                     
   Q07:  Can I start my own agency on oDesk?
    a.     Yes! You can create an agency and earn money by selling the services 
                            of your agency contractors.
    b.     No, oDesk is for independent contractors only
    Ans: a

   Q08:   Which of the following are required to qualify for guaranteed payment? 
    a.     An hourly contract                      
    b.     Tracking your time with the oDesk Team application
    c.     Entering relevant memos
    d.     An employer with a verified payment method    
    e.     All of the above
     Ans: e   
                 
  
Q09:   Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings? 
    a.     Misrepresenting your skills, experiences, portfolio, etc.
    b.     Submitting boilerplate, placeholder or generic bids or other spam
    c.     Disclosing direct contact information 
    d.     Applying when you are not truly qualified
    e.     All of the above
     Ans: e  
                   
    Q10:   Which of the following are NOT permitted on oDesk?
    a.     Sharing a single account between multiple people
    b.     Opening more than one account on oDesk
    c.     Using a logo or clip art as your profile portrait
    d.     Using a fake name
    e.     All of the above 
   Ans: e     

Comments

Popular posts from this blog

Class_3::::>>>>HTML Link,Image & Image Link

<!DOCTYPE html> <html>   <head>     <title> Class_3::::>>>>HTML Link,Image & Image Link </title>     </head>       <body>         <a href="index.html" target="_blank" style="text-decoration:none;"> Mypages</a><br /> <a href="http://www.tbsbd.blogspot.com" target="_blank"> GoogleHomePages</a><br /> <a href="mailto:#" target="_blank"> Mail Of Admin</a><br /> <a href="http://www.tbsbd.blogspot.com" target="_blank"> <img src="logo02.gif" alt="This Logo" /> </a>     </body> </html>

HTML Tutorial - Elements

ELEMENTS HTML documents are text files made up of HTML elements. HTML elements are defined using HTML tags. HTML TAGS HTML tags are used to mark-up HTML elements HTML tags are surrounded by the two characters < and > The surrounding characters are called angle brackets HTML tags normally come in pairs like <b> and </b> The first tag in a pair is the start tag, the second tag is the end tag The text between the start and end tags is the element content HTML tags are not case sensitive, <b> means the same as <B> HTML Tag has two types.such as :      1. Element or container Tag code is <head>.......</head>      2. Empty Tag code is      <br/> ; <hr/> ; <img src="/../mypic.jpg" /> ; <input type="text" size="12" /> .....   Input Field HTML ELEMENTS Remember the HTML example from the previous page: Code:...

How to make a Calculator -(Part-4) of using Visual Basic2010

Calculator  - Visual Basic 2008 / 2010 Page 4 The Zero Button: Double click on the zero button and add the following highlighted code: Private Sub Button14_Click( ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button14.Click If Button1.Text = Label1.Text Then Button1.Text = "0." ElseIf Button1.Text = "0." Then Button1.Text = "0." ElseIf Button1.Text = "0" Then Button1.Text = "0." ElseIf Button1.Text = Label3.Text Then Button1.Text = "0." Else Button1.Text = Button1.Text & "0" End If End Sub The Decimal Button: Double click on the decimal button and add the following highlighted code: Private Sub Button15_Click( ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button15.Click If Button1.Text = "0." Then Button1.Text = "." ElseIf Button1.Text = Label3.T...